Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rövidszőrű tacskó tenyésztők képes leírás - Tacskó.tlap.hu
részletek »

Rövidszőrű tacskó tenyésztők - Tacskó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tacsko.tlap.hu » Rövidszőrű tacskó tenyésztők
Keresés
Találatok száma - 8 db
A szálkásszőrű tacskó

A szálkásszőrű tacskó

A kutyával való közös életünk 1999. szeptemberében kezdődött. Akkor költöztünk lakóhelyünkön családi házas övezetbe. A fiam kérése volt, hogy egy házőrző kutyát vegyünk, hosszas gondolkodás, családi tanácskozás után egy Mancsi névre hallgató németjuhász mellett döntöttünk. Nagyon jó döntés volt, mert a családunk első igazi kutyája nagyon jó házőrzőnek, családcentrikusnak bizonyult. Egy éves korában pont a születésnapjára kapta meg játszótársnak az akkor 10 hetes szálkásszőrű tacskó fiút, aki a Rambi nevet kapta. Rá egy hónapra a sors megajándékozott bennünket egy 3 hónapos welsh terrier kiskutyával, akit Szandinak hívnak.

Bencsik Zoltán tenyésztő

Bencsik Zoltán tenyésztő

Bencsik Zoltán, amellett, hogy kétszeres aranykoszorús mestertenyésztő és a Diva Noire kennel tulajdonosa, hivatása révén lakhelye környékén többek között a hajléktalanságot próbálja a lehetőségekhez mérten orvosolni - ő az érdi szociális intézmények vezetője.

Cynerdacks tacskó tenyészet

Cynerdacks tacskó tenyészet

Számunkra legfontosabb a kutyáink szeretete, egészsége, a fajta minél jobb megismerése, népszerûsítése! Hitvallásunk szerint a tacskó, az ember legjobb 'barátja', bármikor a gazda rendelkezésére állnak.

Diana Kennel - tenyésztő

Diana Kennel - tenyésztő

15 éves koromban, 1983-ban kaptam családomtól az első szálkásszőrű tacskót. Kutyaszerető és tenyésztő családba születve édesapám, és testvérem is, bár nem tacskótenyésztők, de vadászkutyákkal, terrierekkel foglalkoztak. Így lett a választás a tacskó, hogy a fajtakörben maradjak. Pillanatok alatt szerelem lett, így egy év multával már három szálkásszőrű tacskó csaholt az udvarban.

Kádafalvi kennel

Kádafalvi kennel

Egy olyan weblap készítését tűztem ki célul, amely e két kutyafajtát népszerűsíti, a lehető legtöbb információval szolgál az ide látogatóknak mind a kutyafajta és a kölyök kiválasztása, mind a nevelés, etetés, gondozás témakörében, valamint segítséget nyújt a munkára (terelés, vadászat), kiállításokra való felkészülésben, választ ad a tenyésztéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekre.

Minidiktátor kennel tenyésztő

Minidiktátor kennel tenyésztő

Néhány évvel ezelőtt kezdődött, amikor három éves kislányunk még félt a kutyáktól. Ez nem mehet így, hiszen mi mindketten nagyon szeretjük az állatokat, mindig sok házi kedvenc vett körül bennünket. Éreztük, hogy gyermekünknek is csak meg kell tapasztalnia azt az érzést, amit a kutyákból áradó szeretet, ragaszkodás és odaadás nyújt. Tudtuk, hogy ennek az élménynek a birtokában egy életre szóló lelki gazdagságot mondhat majd magáénak.

Schwarenberg tacskó

Schwarenberg tacskó

Igényes gazdik jelentkezését várjuk standard almunkra. A kölykök anya: Angyal Q-rrens von Hungary, Magyarország egyik legeredményesebb standard szálkás szukája (2008 Europagyőztes, HJCH, HCH, HGrandCH, ÖCH, HRCH, 2008, 2009 Klubgyőztes, munkavizsga I. díj), Apa: Herman Della Val Vezzeno, híres olasz kennelből származó aktívan vadászó, szép küllemű kan.

Vomredonyx tacskó tenyészet

Vomredonyx tacskó tenyészet

Először is szeretnék bemutatkozni. Tóth Richárdnak hívnak és rövidszőrű standard tacskók tenyésztésével foglalkozom. Az állatok iránti szeretetem egésszen gyerek korom óta végigkísért és mindig is érdekelt az állattenyésztés, különösképpen az egyik speciális ága, a kutya tenyésztése. 2005-ben sikerült belekezdenem egy közel tíz éves álmomba, a kutya tenyésztésbe.

Tuti menü