Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kellékek, kiegészítők képes leírás - Tacskó.tlap.hu
részletek »

Kellékek, kiegészítők - Tacskó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tacsko.tlap.hu » Kellékek, kiegészítők
Keresés
Találatok száma - 16 db
A tacskó ápolása

A tacskó ápolása

Kedvenced egészségére hoztuk létre ezt az internetes állatpatikát, amellyel két fontos célunk és elképzelésünk valósul meg. Egyrészt a több, mint húsz éves állatorvosi tapasztalataink alapján - 'az egértől az elefántig'- kérdéseidre tanáccsal szeretnénk szolgálni, másrészt kedvenced hosszú, egészséges életéhez gyógyszereket, táplálékokat, vitaminokat és egyéb kiegészítőket érhetsz el kényelmesen.

A tacskó fertőtlenítése

A tacskó fertőtlenítése

Baktericid, virucid, fungicid hatású készítmény. Korszerű csomagolású, bőrkímélő, széles hatású fertőtlenítőszer. Alkalmazási területek: kutyák, macskák bőrének gombás, bakteriális fertőzései esetén fürösztésre.

AEGON biztosítások - Kisállat biztosítás kutyára, macskára

AEGON biztosítások - Kisállat biztosítás kutyára, macskára

Kisállat biztosítást keres? Nálunk jó helyen jár! Kutya-macska kisállat biztosítás fajtatiszta és keverék kedvencekre is! Kedvence ugyanúgy megbetegedhet, vagy történhet vele baleset, mint Önnel, ezért fontos, hogy ne érjék váratlanul a különböző események. Gondoljon kutyája, macskája jövőjére, hogy ne az anyagi körülményeken múljon kedvence felépülése! Kisállat biztosításunk nemcsak az orvosi költségeket téríti meg, hanem a kedvence okozta vagyoni károkat is. Nincs fajtakizárás, így az AEGON-nál már valamennyi fajtára megkötheti a kisállat biztosítást!

Állateledeláruház

Állateledeláruház

A megfelelő táplálás az egyik legfontosabb tényező az állatok kiváló egészségi és fizikai állapotának megőrzése szempontjából. Mind a táplálkozási szakértőknek, mind az állatorvosoknak az a meggyőződésük, hogy kizárólag az olyan eledel lehet megfelelő a kutyák számára, amely egyedi adottságaikat is fegyelembe veszi: méretüket, életkorukat és fizikai állapotukat.

Állati fincsi kutyakellékek

Állati fincsi kutyakellékek

Az áruházunkba érkezett, ahol kedvencének válogathat eledel- és felszerelés-kínálatunkból. A baloldalon lévő kategóriákból kiválaszthatja a kívánt menüpontot. Az almenükben lévő linkek közül választhat, és arra kattintva léphet tovább a képes katalógusunkba.

Állatszőr-igazító

Állatszőr-igazító

Ha tele a lakás folyton cica- és kutyaszőrrel és akármennyit takarít, kilátástalan, hogy szőrmentes legyen a kanapé... Amire szüksége van nem más, mint a FURminator! Nyom nélkül szünteti meg az állattartás nyomait.

Dogloveshop

Dogloveshop

Dog love: egy élethosszig tartó szeretet. Ez a gondolat járt a fejünkben amikor elhatároztuk megnyitjuk prémium minőségű kutyafelszereléseket forgalmazó webáruházunkat. Hiszen az ember és a kutyája közti kapcsolat mély, ösztönös, ami olyan pillantásokból, gesztusokból áll, amik nem igényelnek szavakat. Az ember vágya, hogy minél többet megadjon kedvencének, akit saját családja részének tekint. A legutóbbi években mindazonáltal erősebb lett az igény kedvenceink szükségletei iránt.

HelloDog!Eukanuba tacskó fajtatáp

HelloDog!Eukanuba tacskó fajtatáp

A Eukanuba kutatásai alapján kifejlesztette a fajtaspecifikus tápsorozatát, a különböző fajták sajátos igényei szerint. Többéves kutatáson és a táplálástudomány legújabb ismeretein alapulva. ezek a tápok segíthetnek, hogy kutyája a legjobb formájába kerüljön. Egy olyan fajtának, mint a Tacskó, ahol az egyedülálló testalkat illetve testfelépítés meghatározó jellemzők, a táplálás nagyban befolyásolhatja életét. A Eukanuba küldetése, hogy a legmegfelelőbb táplálékot alkossa meg az Ön Tacskójának, és a kiváló alapanyagaink és formuláink ennek tökéletesen eleget tesznek. A Eukanuba úgy gondolja, hogy a kutyákat úgy kell táplálni, mint őseiket -húsevőként- ezért kiváló minőségű állati fehérjét használ: csirkét, bárányt és tojást. A Eukanuba Tacskó Fajtatáp fajtára szabott keveréke számtalan összetevőnek, melyek nagy része többéves kutatáson alapszik, és az alap táplálékszükségleten túlmenően előnyöket nyújt.

Kedvence Web-Shop

Kedvence Web-Shop

Szolnok meghatározó díszállat kereskedése vagyunk immár 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött. 2005 óta üzemeltetjük internetes áruházunkat ahol többek között akvárium szett, kutyatáp, macskaajtó, kutyaház, kutyaajtó, terrarisztika, akvarisztika, kalitka, szállító box, kerti tó, szivattyú, rágcsáló kategóriákban több mint 2000 termék közül választhatnak vásárlóink.

Hirdetés
Koti kutyaruha

Koti kutyaruha

Sokan talán még ma is mosolyognak azon, ha egy kutyasétáltatás alkalmával olyan ebben találkoznak, melyet kutyaruhába öltöztetnek. A kistestű, lakásban tartott fajták érzékenyebbek a hidegre, de a nagytestű kedvencekre is jobban kell figyelni, ha kevés szőrzettel rendelkeznek vagy idősödő korban vannak. Pénztárca kímélő és egyben praktikus megoldás is a kutyaruha.

Kutyás ajándékok

Kutyás ajándékok

Éppen a megfelelő helyen jársz, és neked szól ez az oldal, ha: úgy gondolod, hogy a kutya nem 'csak egy állat', hanem egy olyan barát és társ, aki nélkül már nem tudnád elképzelni az életed, és minden érdekel ami kedvenc fajtáddal kapcsolatos!

Luludog kutyadivat

Luludog kutyadivat

A kutya ruha története egészen az V. századig nyúlik vissza. Abban az időben a kutyák harcokban is részt vettek, ezért olyan mellényeket és ruhákat raktak a kutyákra, amelyek valamilyen védelmet biztosítottak nekik. A kutya öltöztetési szokásai az XVII. században kezdtek megváltozni, mikor megjelentek a kistestű társasági kutyák, amik természetesen nem harcokban vettek részt, hanem a városi polgárok kedvencei lettek, akkor tájt kezdtek kutyákra való ruhákat készíteni.

Petlap - Kutyatáp webáruház

Petlap - Kutyatáp webáruház

Webáruházunkban kutyák tartásához szükséges felszereléseket, kutyatáp, eledelek, táplálék kiegészítők továbbá ápoló eszközöket szereket és játékokat is kínálunk. Kedvenceink egészséges fejlődéséért és ápolásukhoz szükséges kiegészítők minden kutya számára. Heti akciós termékek és folyamatos újdonságok.

Pinkydogs kutyadivat

Pinkydogs kutyadivat

Webáruházunkban arra törekszünk, hogy minél szélesebb palettán tudjuk bemutatni, illetve a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kínálni kedvencednek az aktuális kutyadivatot: kutyanadrág, kutyaszoknya, kutyaing, kutyapóló, kutyatrikó, kutya esőkabát, kutyakabát, kutyamellény, kutyaoverál, hátvédő, alkalmi és esküvői kutyaruha, kutyacipő, kutyasál, kutyasapka és különböző kutyakiegészítő, kutyaékszer, kutyanyakörv, kutyahám a hozzá tartozó kutyapórázzal együtt.

Prémium eledel Webáruház

Prémium eledel Webáruház

Szuper prémium és prémium minőségű kutyaeledelek és felszerelések. Folyamatos akciókkal, kedvezményekkel. Webáruházunkban mindent megtalál amire Önnek és kutyájának szüksége lehet kölyök kortól idős korig. Egyedülálló hűségpont és ajánló rendszer, extra kedvezményekkel! Várjuk leendő és meglévő ügyfeleinket!

Vakkantó webáruház

Vakkantó webáruház

Lelkes állatbarátok, kutya és macskatartók, oktatók vagyunk. Igyekszünk kivenni a részünket a kutyatartás hazai megreformálásából és egyúttal az állatvédelemből azzal, hogy utat mutatunk, tapasztalatainkat, tudásunkat átadjuk az embereknek. Hisszük, hogy az emberek felvilágosításán múlik minden, így lehet megoldani a jelenlegi gondokat és megelőzni a jövőbelieket.

Tuti menü