Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A tacskó egészségéért - vidék képes leírás - Tacskó.tlap.hu
részletek »

A tacskó egészségéért - vidék - Tacskó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tacsko.tlap.hu » A tacskó egészségéért - vidék
Keresés
Találatok száma - 15 db
Budakeszi rendelő

Budakeszi rendelő

Rendelőnkben nyolcadik éve igyekszünk szakmailag minőségi munkát végezve kiszolgálni az állattartókat és kedvenceiket: kutyákat, macskákat, kedvtelésből tartott kisemlősöket, rágcsálókat, hüllőket és madarakat gyógyítunk.

Delta kisállatrendelő

Delta kisállatrendelő

Korszerűen felszerelt rendelőnkben vállaljuk kedvtelésből tartott kisállatok állategészségügyi ellátását. Kedvező áron, minőségi szolgáltatásokkal várjuk az érdeklőgő állattartó Pest megyei személyeket.

Dunakeszi

Dunakeszi

A Dunakeszi Kisállatrendelőt, a Rendelőintézetünk elődjét 1996 végén alapítottuk. 2003 évtől új és igényes, légkondicionált környezetben, kibővített szolgáltatásokkal, saját parkolóval, tágas váróteremmel fogadja Önöket és Kedvenceiket. A Rendelőintézet új épületét célzottan állatorvosi tevékenységre terveztük és építtettük. Mind a tervezés és mind a kivitelezés alkalmával figyelembe vettük az Önök kényelmét és ideális helyszínt teremtettünk a magas színvonalú állatorvosi ellátáshoz. Állandó és helyettesítő munkatársaink köre is bővült, akik segítségével kiszélesítettük szakmai szolgáltatásainkat. Az állatorvos csapatunk munkája és intézményünk felszereltsége alapján a Magyar Állatorvosi Kamara a megyei Állategészségügyi Szakhatósággal egyetértésben állatorvosi rendelőintézet minősítést adott.

Eger

Eger

A FEVA-VET állategészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság 1996-ban alakult. A vállalkozás tevékenységi köre elsősorban a gazdasági haszonállatok és társállatok egészségvédelme, állategészségügyi ellátása.

Kaposvár

Kaposvár

2003-ban állatmentő szolgálatot alakítottam ki, az állatmentőnk minden szükséges eszközzel (ultrahang, EKG, lélegeztető, vákumágy) fel van szerelve ahhoz, hogy a sürgősségi és baleseti ellátást lehetővé tegye. Természetesen azokra az állatokra is gondolunk, akiket a gazdájuk nem tud rendelőnkbe beszállítani, ezért otthoni betegellátást is folytatunk. Igény esetén szakszerűen tudjuk a beteg állatokat szállítani, legyen műtétről vagy egy átlagos kezelésről szó. Jelenleg nem áll módunkban a gazdátlan kóbor állatok ellátása, de a terveink közt szerepel, hogy a 2003-ban létrehozott alapítványunk segítségével ezek az állatok is megfelelő, őket megérdemlő módú ellátásban részesüljenek. A jővőt illetően, továbbá egy állatotthon létesítése is a célunk, amely még városunkban jelenleg nincs.

Kedvenc Állategészségügyi központ Vác

Kedvenc Állategészségügyi központ Vác

Hétköznap, a rendelések közötti időben végezzük a tervezett műtéti beavatkozásokat, illetve ilyenkor végezzük betegeink háznál történő védőoltásait, vagy egyszerűbb esetekben a betegvizsgálatot és gyógykezeléseket. Ha a beteg állapota súlyos, vagy további vizsgálatokra van szükség, akkor be tudjuk szállítani rendelőnkbe, majd a kezelést követően haza is szállítjuk.

kutyatáp házhozszállítás

kutyatáp házhozszállítás

Az állateledelek nálunk a minőségükben is egyediek! Honlapunkon minőségi állateledeleket találja. A kiválóminőség garantált, legyen szó kutya, hal vagy macskatápról. Az érdeklődők megfelelő eledeleket, tápokat és kiegészítőket találhatják meg. Tájékozódjon Ön is a weblapunkon, ahol a legjobb és minőségi állatfelszerelést és állateledelt találja! Ajánlatunkban, honlapunkon széles választékban, és változatos állateledeleket talál. A különböző állateledelek és felszerelések között megtalálható számos típus, az igényeknek megfelelően. Honlapunkon minőségi állateledeleket talál. A legjobb tápokat ajánljuk az igényeket figyelembe véve.

Pápa

Pápa

A rendelő, a bolt (és a hamarosan megnyíló) kozmetika Pápán, a Fiumei u.11/A (a Tókertben) alatt található. A rendelő 2005.június óta nyitotta meg kapuit a gazdik és kedvenc háziállataik, kutyáik, macskáik, rágcsálóik előtt.

Sopron

Sopron

Pácienseink sürgős betegségeinek ellátására rendelési időn kívül, hétvégén és ünnepnapokon is igyekszünk lehetőség szerint rendelkezésre állni. 2009.09.01-től szervezett formában változó beosztás mellett tartjuk az ügyeletet. Telefonon bármelyik állatorvos felvilágosítást ad az aktuálisan ügyeletes kolléga személyéről.

Hirdetés
Szombathely

Szombathely

A szombathelyi állatkórház 1997-ben, a Zanati úti régi állatkórház épületében kezdte meg a működését. Az állatbarátok gyorsan bővülő tábora által az állategészségüggyel szemben támasztott egyre magasabb kapacitásbeli és minőségbeli igényei csakhamar azt eredményezték, hogy a létesítményt kinőttük. 2005-ben készült el a teljesen új, Bartók Béla körúti Állatkórház, amely 300 m2-nyi alapterületével, jól strukturált belső elrendezésével (külön váró, vizsgáló, műtő stb.), magas színvonalú műszerparkjával, valamint a profilbővítést követően állatpatikával és kutyakozmetikával kiegészülve a legnagyobb és legmodernebb állategészségügyi létesítmény Vas megyében.

Tata

Tata

Az EQUUS Állategészségügyi, Állattenyésztési Szolgáltató és Kereskedelmi KFT. 1990 óta forgalmaz állatgyógyszereket, vakcinákat, antiparazitikumokat, gyógyszeres premixeket, vitaminokat, rovar- és rágcsálóirtószereket, fertőtlenítőszereket, állatorvosi és állattenyésztési eszközöket, műszereket. Cégünk leányvállalata az EQUUS FEED KFT. takarmány-kiegészítőket, hozamfokozókat, coccidiosztatikumokat, probiotikumokat, enzimeket és egyéb takarmányadalékokat forgalmaz. A két cég így együttesen teljesíti azokat az elvárásokat, melyeket az állattenyésztők, állatorvosok és gazdasági szakemberek fogalmaztak meg Cégeink számára.

Vecsés

Vecsés

Rendelönk 1996-ban kezdte meg működését. A folyamatosan bővülő pacientúránk , szakmai ismereteink, valamint a rendelő technikai műszerezettségének folyamatos megújulása késztetett bennünket arra, hogy 2008 júliusától egy modern minden igényt kielégítő rendelőben dolgozzunk tovább. A sokszor hosszúra nyúlt várakozási idő kellemetlenségeket okozhatott a betegeknek és gazdáiknak egyaránt. Célunk volt eddig is , hogy nem csak a betegellátás színvonala, hanem a hozzájuk kapcsolódó körülmények is megfeleljenek a mai kor színvonalának. Az új rendelőről képeket az " érdekes esetek képekben", illetve a "rendelő" menüpont alatt talál!

Veresegyháza

Veresegyháza

A Revetek Állatorvosi Rendelő 2010 május 1-én nyílt meg Veresegyházon a Revetek térségben. A jelmondathoz - A rendelő, melyet kedvence választana... - híven rendelőnk azt tűzte ki célul, hogy a lehető legnagyobb gondossággal és szakértelemmel kezelje kedvencét, úgy, hogy az ne traumaként élje meg az állatorvosi rendelőben töltött időt.

Veresvet

Veresvet

A VeresVet Állatorvosi Rendelőintézet új és igényes, légkondicionált környezetben, a régióban egyedülálló szolgáltatásokkal, saját parkolóval, tágas váróteremmel, kutyakozmetikával fogadja Önöket és Kedvenceiket. A Rendelőintézet épületét célzottan állatorvosi tevékenységre terveztük és építtettük. Mind a tervezés és mind a kivitelezés alkalmával figyelembe vettük az Önök kényelmét és ideális helyszínt teremtettünk a magas színvonalú állatorvosi ellátáshoz és kedvencük szépüléséhez. Állandó és helyettesítő munkatársaink a diagnosztika, a sebészet, a belgyógyászat és szülészet terén szerzett több mint 10 éves szakmai tapasztalatával segíti kedvencének gyógyulását. Az állatorvos csapatunk munkája és intézményünk felszereltsége alapján a Magyar Állatorvosi Kamara a megyei Állategészségügyi Szakhatósággal egyetértésben, intézményünk már a nyitástól, mint állatorvosi rendelőintézet működik.

Vetlabor

Vetlabor

A Budaörsi Állatorvosi Rendelő és Laboratórium (Vetlabor Bt) 1991-ben azzal a céllal létesült, hogy Budaörs városban és környékén segítse a minőségi állatorvosi ellátást. 1995-től működik a klinikai laboratórium, ami nemcsak a saját praxis laboratóriumi diagnosztikai munkáját végzi, hanem külső rendelők ilyen irányú megrendeléseit is teljesíti. Az intézmény 2005-ben új helyre költözött, ahol a megnövekedett tér és a korszerűen kialakított infrastruktúra lehetővé tette a további fejlesztéseket. A rendelő és laboratórium állandó célja a kor követelményeinek megfelelő állatorvosi diagnosztikai és terápiás szolgáltatások ellátása, aminek érdekében folyamatosan fejleszti mind a gépparkját, mind a kollégák szaktudását. Ehhez ad segítséget ezen honlap tartalma is.

Tuti menü